Zamierzasz wzbogacić ofertę Twojego lokalu gastronomicznego o dania idealne na lunch? Możesz to zrobić w prosty i szybki sposób, przy stosunkowo niewielkim nakładzie środków pieniężnych. Mała zmiana – wielki efekt. Sprawdź, co zaoferować gościom lokalu, by chętnie odwiedzali go w porze lunchu.
Chrupiąca panierka, która skusi każdego
Kurczak w amerykańskim stylu to świetna propozycja na lunch. Na jego bazie skomponować można szereg dań, które doskonale się sprawdzą jako pożywna i smaczna przekąska. Chrupiąca panierka ma wielu fanów, kurczaka lubi chyba każdy… Poza tym przygotowanie idealnie chrupiącego i soczystego kurczaka jest naprawdę łatwe.
Panierka do kurczaka, z którą bez trudu przyrządzisz idealne danie
Panierka do kurczaka to kluczowy składnik kurczaka w amerykańskim stylu. Powinna być chrupiąca i złocista, apetycznie postrzępiona i puszysta. Taki efekt bez trudu można uzyskać używając gotowej panierki dedykowanej gastronomii. Panierka do stripsów sprawi, że Twój kurczak zawsze będzie tak samo chrupiący i soczysty.
Gastronomiczna panierka do nuggetsów
Skąd wynika przewaga gotowej panierki do kurczaka nad panierką przygotowywaną samodzielnie? Gastronomiczna panierka do stripsów to gwarancja powtarzalności, satysfakcjonującego efektu. To odpowiedni dobór składników, który sprawia, że panierka wyróżnia się chrupkością, złocistą barwą, postrzępioną strukturą.
Nie potrzebujesz żadnych dodatkowych składników, żadnej bułki tartej, mąki czy płatków kukurydzianych. Nie potrzebujesz żadnych przypraw ani jajek. Korzystanie z tego gotowego rozwiązania to zatem gwarancja pożądanego efektu i komfort pracy.
Co na lunch? Kurczak w chrupiącej panierce!
Dania, które serwujemy gościom w porze lunchu, powinny być pożywne i smaczne, bogate w warzywne dodatki, urozmaicone. Kurczak w panierce to doskonały punkt wyjścia do stworzenia różnorodnego menu. Świetnie się komponuje z pieczywem, warzywami, tortillą. Dlatego z powodzeniem wykorzystasz go do przygotowania pysznego burgera, apetycznego wrapa czy doskonałej sałatki z kurczakiem.
Dania z kurczakiem idealne na wynos
Przygotowując ofertę lunchową warto mieć na uwadze, że klienci bardzo często dania zamawiają na wynos. Kurczak w panierce doskonale sprawdza się w dostawie do Twoich klientów, a wszystkie przyrządzane z nim dania długo zachowują swoją jakość. To gwarancja Twojego gastronomicznego sukcesu.
Kawałki kurczaka w chrupiącej panierce
Złociste, chrupiące kawałki kurczaka idealnie sprawdzą się w ofercie lunchowej Twojego lokalu gastronomicznego. Smaczne i pożywne, wygodne w serwowaniu na wynos. Czas przygotowania kurczaka w amerykańskim stylu to kilkanaście minut, a potrzebny do przyrządzenia go sprzęt z pewnością już posiadasz. Goście Twojego lokalu na pewno skuszą się na soczyste kawałki kurczaka w chrupiącej panierce. A Ty? Skusisz się na wzbogacenie oferty lunchowej o tę apetyczną, chrupiącą nowość?
Wyglądają jak kanapki z rasowej burgerowni 😀
Chrupiąca panierka jest o wiele smaczniejsza niż taka miękka.
Wgryzłabym się w taką bułę z kurczakiem, raz na jakiś czas dała się ponieść tego typu smakowej rozkoszy. 🙂
W lokalu to pewnie zdaje egzamin. Liczy się też wygląd, estetyczne podanie. W domu nie chciałoby mi się robić, zwłaszcza, ze raczej unikam panierek i smażonego w ogóle 🙂
Kiedyś zajadałam takie chrupiące panierki, ale od kilku lat unikam tego 🙂
Na pewno gust potraw zmienia się na przestrzeni lat.
Bardzo lubie panierowanego kurczaka, to bardzo uniwersalne danie 🙂
Uwielbiam kurczaka w każdej postaci , szczególnie lubię kurczaka w panierce 😉
Kurczak w takim wydaniu cieszy się wielkim powodzeniem, zatem włączenie takiego dania w menu ma solidne uzasadnienie. 🙂
Lubię jeść takiego kurczaka w chrupiącej panierce.
Myślę, że to potrawa, którą właściwie chyba każdy lubi, moje dzieciaki przepadają!
kurczak zawsze się sprawdza, więc to pewna opcja na sprawdzone menu 🙂
Ale mi narobilas smaka! A ostatnio
mam straszny apetyt.
Dania podawane w lokalach na pewno powinny być pożywne i smaczne.
Ślubny lubi takie smakołyki, ja wolę wegetariańskie jedzenie.
Czasami tylko dla nich sięga się po pewne zestawy 😉
Kurczak w chrupiącej panierce zawsze świetnie się sprawdza.
Oj tak, szczególnie moje dzieci uwielbiają chrupiące kurczaki. Niby zjadłam kolację, a teraz aż ślinka mi cieknie na myśl o takim kurczaczku.
Chrupiące panierki zawsze i każdemu smakują.
smakowicie wygląda. aż chciałoby się przepis
Na pewno taki kurczak w panierce przypadnie wielu osobom do gustu, zwłaszcza, jeśli panierka będzie odpowiednia 🙂